evropea.com - Форум здраве.Всичко за вашето здраве
Февруари 18, 2018, 12:58:34 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

КАРТИЧКИ ЗА ИМЕНИ ДНИ
 
  Заглавна Страница   Forum   Помощ Търси Вход Регистрирай  
* СОЦИАЛНА МРЕЖА. СРЕЩНИ СВОЯ ДВОЙНИК

* evropea.com
 
 
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

* Онлайн
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

* Реклами

* Времето

* ВСИЧКО ЗА СВИНСКИЯ ГРИП

Спонсорирана връзка

Реклама


* Последно мнение от форума
xx Re: Шум в ушите
[Уши, нос и гърло]
JuliPetkov80
Януари 31, 2018, 07:38:33

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблеми с ерекцията. Импотентност. Преждевременна еякулация  (Прочетена 4088 пъти)
Administrator
Full Member
*****
Публикации: 100


Профил Ел. поща
« -: Май 07, 2009, 01:55:38 »
ОтговорОтговор

Описание на преждевремнно семеизпразване при мъжа
 Импотентността или преждевременната еякулация се среща често и при мъже  в сравнително млада възраст. Не са редки случаите, когато се лекуват и с различни начини се опитват да я преодолеят, но ... безуспешно. Случва се така, че злоупотребявайки с лекарства или концентрирайки изцяло вниманието, мислите и чувствата си върху решението на този въпрос, те дотолкова се престарават, че вече нито сексологът, нито психологът са в състояние да възвърнат изгубените възможности. В тази връзка у пациентите нерядко възникват съмнения, дали не е вредна неритмичността на половите контакти. Отговаряйки на този въпрос, можем да се позовем на опита на индийските йоги.
Йогата и лечението на преждевременната  еякулация
Те твърдят, че в рамките на семейството умереният полов живот не довежда до преждевременно изтощаване на половите жлези дълги години. Ако мъжът в зряла възраст не създаде семейство, не се занимава със спорт и не е увлечен от творческа дейност, а живее аскетично, потискайки своя полов инстинкт, това може да доведе до душевни разстройства. Но ако спазвате определен хигиенен режим, възстановяването на равновесието в организма е възможно. Активната мускулна дейност (желателно сред природата) помага да се намали прекомерната и неуместната полова възбуда. За тази цел можете да отпуснете мускулите. След това трябва 6-8 пъти дълбоко и ритмично да дишате, а после да затворите очи и образно да си представите, че сте обкръжен с енергия, която можете да използувате за занимания с всякакъв вид спорт, и образно да си представите себе си в състояние на спортна активност. Последователно изпълнявайте дихателните упражнения, като мислено насочвате енергията от слънчевия сплит към главния мозък. Упражнението трябва да продължи от 2 до 5 мин, като го повтаряте 2-3 пъти на ден (най-добре на тераса или сред природата). Занятието приключете с непродължително бягане или скокове на дължина. В по-късна възраст причините за импотентност могат да бъдат обусловени от различни фактори, а изборът на лечение във всеки конкретен случай изисква индивидуален подход.
Как да разпознаем лъжливото полово безсилие от реалното?
Едно от най-честите оплаквания, с които пациентите се обръщат към лекаря, е ускорената еякулация (семеизпразване). В подобни случаи преди всичко трябва да разберете дали ускорената еякулация е действителна. Това разстройство обаче често се диагностицира като псевдо импотентност (лъжливо полово безсилие) и е обусловено от първична аноргамзия (полова хладност) на жената. Лечението през първия етап е насочено към отстраняване на аноргазмията, а през втория етап могат да се наложат беседи със сексолог. Синдромът на мнима импотентност може да се свърже с дисхармония в половия акт - в момент на еякулация у мъжа, нервносексуалното възбуждане при жената не достига равнището, при което настъпва оргазъм. В основата на дисхармонията най-често лежи простата неосведоменост на мъжете и тяхното недоразбиране на психо-сексуалните особености на жените, недооценяване на подготвителната и заключителната фаза на половия акт. Методиката за преодоляването на дисхармонията в тези случаи се определя от специален инструктаж. Ако ускорената еякулация е действителна, но се забелязва след период на продължително въздържане, също има псевдоимпотентност. Тя е предизвикана от това, че периодичността на половите контакти не съответствува на потребностите на мъжа. Редовността на половите контакти изключва появата на ускорена еякулация. В такива случаи най-доброто лечение за неженения мъж е  връзката.Възникването и развитието на истинско полово безсилие често се предизвиква от пълно отсъствие на физическа активност и закаляване. Пасивността и "парниковите" условия на живот във всекидневието усилват процеса на преждевременно стареене на организма, спомагат за намаляване на половата потентност. Самото изброяване на причините показва реален и ефективен път за възстановяване на половите възможности.
Профилактика на половата импотентност
 Преди всичко са необходими съответна психологическа нагласа и равновесие на нервно-емоционалните процеси. А това значи, че борбата със заболяването трябва да започне с психо-физическа тренировка. За предпазване от ранно стареене, за подобряване на общото състояние и работоспособността препоръчвам да овладеете целия курс по психо-физическа тренировка и да поддържате добра лична форма чрез системни занимания. Този курс трябва да допълните със специални  физически упражнения, закаляващи процедури, точков масаж и самовнушение. Пътят към възстановяване и обновяване на силите е прост, общодостъпен, интересен и полезен във всички отношения. Оздравителната програма е проста, защото изключва търсенията на магически  медикаменти. Тя се основава на средства от богатия с динамични сили арсенал на самия организъм. Интересна е, защото е свързана с радостта от самопознанието и е изява на силите и възможностите, заложени от природата в нашата психика. Импотеннтността доста често изчезва, когато личността променя възприемането и самооценката за самия себе си.
Активен
Ivan232
Newbie
*
Публикации: 3


Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: Май 15, 2013, 06:16:46 »
ОтговорОтговор

Таблетки за ерекция – vigaplus.com прилага се за лечение при мъже с еректилна дисфункция.
Активен
hristiqn79
Newbie
*
Публикации: 2


Профил
« Отговор #2 -: Април 12, 2014, 01:19:10 »
ОтговорОтговор

За проблеми с ерекцията мога да препоръчам ето това гелче WeCalis ,същото като циалиса е,само че се усвоява по бързо ! Готин
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Рекламите

* EU Directive


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
SimplePortal 2.1.1